Piłka Nożna - Sezon 2012
Nagrodą będzie pewien pomysł;)Zbliża się dłuuuuugi koniec tygodnia (dla tych którzy po polsku słabo szprechają "długi weekend") więc dla czego zamiast biegać za kulką napompowaną powietrzem nie pouciekamy przed kulkami z farbą? Jak ktoś byłby chętny postrzelać trochę do Niemców czy tam innych Arabów zapraszam do ekscytującego dialogu na temat terminu .
FAQ:
Pytanie numer1: O chuj Ci chodzi?
odpowiedź numer1: O paintballa
Pytanie numer2: dla czego użyłeś reklamy wprowadzającej w błąd?
Odpowiedź numer2: nie prawda
Pytanie numer3: To jest forum o tematyce futbolowej dla czego spamujesz?
Odpowiedź numer3: Nie pierdol
Pytanie prowadzącego temat : może sobota?
przydałoby się tak przynajmniej 8 kutadronów żeby rozgrywka miała sens ja może kogoś też dzisiaj namówie. Metju byłby uprzejmie proszony o cennik takiej przyjemności .
http://paintball-hunter.com/oferta.html
trochę późno bimbo się obudziłeś z tym bo tzw majówka to jest zawsze najbardziej oblegany termin na painta u nas
Na szczęście jest w tym roku dosyć długo ale już mówię że: 29 kwietnia, 1,4,5 maja zajęte. Wymyśl jakąś datę a ja zapytam czy będzie opcja, bo może być problem z nabiciem butli gazem.
to albo jutro (28) albo niedziela 6.04. dzisiaj na orle się dogadamy może się jeszcze ktoś chętny znajdzie
Drobna edycja bo nie można odpowiadać na własny post;)
zbierzmy się może ilu chętnych by było , ja z osiedla powinienem też znaleźć kilku zawodników a terminem się zajmiemy jak się chętni zdeklarują. Pytać się tam tłumu a znajdą się chętni
Ostatnio edytowany przez bambinhno (2012-05-02 20:54:29)